Highspeed – Harde poort

De S-631 Rigid – stevige  bescherming

Een harde poort die met hoge snelheid sluit, vraagt extra beveiligingsmaatregelen om ongevallen te voorkomen. Behalve openingsbedieningen naar keuze, zoals radars en sensoren, is de NASSAU S-631 Rigid standaard uitgerust met een lichtgordijn over een hoogte van 2500mm vanaf de vloer. De sensoren in de zijgeleiders zorgen ervoor dat de poort niet kan sluiten zolang er een voorwerp of persoon gedetecteerd wordt.

  • Ingebouwde veiligheid
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Solide en veilig
  • Verhoogde efficiëntie
  • Gebruiksgemak
  • Combineert de kenmerken van een snellooppoort met de voordelen van een metalen poort.

  • Opent en sluit aan hoge snelheid en verzekert een vlotte doorstroming.

  • Beschermt uw gebouwen tegen indringers en gure weersomstandigheden.

INGEBOUWDE VEILIGHEID

Een harde poort die aan hoge snelheid sluit, vraagt extra beveiligingsmaatregelen om ongevallen te voorkomen. Behalve openingsbedieningen naar keuze, zoals radars en sensoren, is de NASSAU S-631 Rigid standaard uitgerust met een lichtgordijn over een hoogte van 2500mm vanaf de vloer. De sensoren in de zijgeleiders zorgen ervoor dat de poort niet kan sluiten zolang er een voorwerp of persoon gedetecteerd wordt.

SOLIDE EN VEILIG

De NASSAU S-631 Rigid combineert de beveiliging van een harde poort met hoge snelheid en architecturale uitstraling. De stevige, aluminium lamellenconstructie zorgt ervoor dat u ‘s nacht geen extra beveiligingspoort nodig heeft. In combinatie met de draadloze NASSAU Detector®, maakt dit van uw NASSAU S-631 Rigid een duurzame investering.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Als een van de NASSAU S-631 Rigid lamellen beschadigd zou raken bij een zware aanrijding, kan deze lamel makkelijk verwijderd en vervangen worden. Mits de nodige veiligheidsmaatregelen zou de poort zelfs kunnen blijven werken terwijl een of meerdere lamellen ontbreken. Zo hoeft u de productie niet te onderbreken terwijl u wacht op technische interventie!

VERHOOGDE EFFICIËNTIE

Met een openingssnelheid van 2,5 m/s en een sluitingssnelheid van 0,6 m/s is de NASSAU
S-631 Rigid de snelste metalen oprolpoort op de markt. Dit zorgt voor een vlot verkeer in en
uit de gebouwen en zorgt voor extra besparing op de werkingskosten. Het gebouw is volledig
beschermd en toch toegankelijk zonder vertraging.

ZICHTBAARHEID

Om veiligheid en zichtbaarheid te verhogen kan de NASSAU Highspeed poort S-631 Rigid uitgerust worden met drie doorzichtige lamellen. Ook een volledig doorzichtig poortblad is mogelijk. Afhankelijk van de gewenste of vereiste hoeveelheid licht, veranderen de doorzichtige lamellen het uitzicht van uw NASSAU S-631 Rigid en helpen ze mee kosten te besparen door de behoefte aan elektrische verlichting te beperken.

GEBRUIKSGEMAK

De NASSAU Highspeed poort S-631 Rigid is voorzien van het DiscDrive® systeem. De aluminium latten worden opgewonden rond het aandrijfsysteem dat bestaat uit schijven met verschillende diameter om contact tussen de latten te vermijden. De afwezigheid van scharnieren en rollen zorgt voor een vlotte en wrijwingsloze werking en beperkt aanzienlijk het geluid en de trillingen. Zo worden de algemene werkomstandigheden verbeterd.